Prijavite se za novi Street Fighter turnir i testirajte vaše veštine!

Ko nije uništavao drugare ispred arkadne mašine na palicama i tri dugmeta, neće razumeti zašto organizujemo ovaj turnir. Za sve ostale, tu smo i dlanovi nas svrbe!

  • 0
street-fighter-v-gef Foto: GEF

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne Street Fighter V kvalifikacije za veliki Global Esports Games turnir, koji će se krajem godine održati u Singapuru. Nacionalne kvalifikacije će se održati 2. oktobra u 15:00 časova! Prijavite se ovde!

Street Fighter je jedna od najpoznatijih borilačkih igara na svetu, gde dva igrača biraju borce i odmeravaju snage u ''1 na 1 stilu''. Svaki borac je različiti poseduje sopstveni arsenal poteza. Osim velike popularnosti kod amatera, Street Fighter se igra i na profesionalnom esports nivou.

Najbolji igrač sa nacionalnih Street Fighter kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati u Singapur, gde će se na velikoj sceni održati završnica GEF-ovog turnira! Prijava je potpuno besplatna!

Ceo turnir će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Vidimo se 2. oktobra u 15:00 časova!

Prijavite se ovde!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA