Poznate grupe za svetski esports šampionat na Baliju

Međunarodna Esports Federacija (IeSF), zvanično je objavila grupe za Svetski Esports Šampionat, koje će se odigrati od 27. novembra do 09. decembra 2022. godine.

  • 0
iesf-esports-2022-bali-grupe1 Foto: twitter.com@IeSF_Master

Najbolji esportisti sveta će ove godine odmeriti snage u Indoneziji na prelepom ostrvu Bali, gde će se boriti za titulu svetskog šampiona, kao i veliki nagradni fond od pola miliona dolara!

120 država sa šest kontinenata takmičiće se za titulu najbolje esports zemlje, među kojima je naravno i Srbija koja se na svetskom IeSF šampionatu takmiči od njegovog osnivanja. Srbija je bila svetski šampion 2015. godine.

Ove godine na IeSF-u igraće se ukupno šest esports naslova, gde će Srbija imati predstavnike u CS:GO-u, Tekken 7 i eFootball 2023. IeSF je sinoć izvukao grupe za svaku od igara, pa hajde da vidimo kako je Srbija prošla.

Counter Strike: Global Offensive

Nagradni fond: 100.000$

Predstavnik Srbije: iNation

iesf-bali-2022-csgo-grupe1 Printskrin: IeSF

Tekken 7

Nagradni fond: 25.000$

Predstavnik Srbije: Pavle ”The Alpha and the Omega” Nikolić

iesf-bali-2022-tekken7-grupe-1 Printskrin: IeSF

eFootball 2023

Nagradni fond: 25.000$

Predstavnik Srbije: Marko ”Roksa” Roksić

iesf-bali-2022-efootball-grupe1 Printskrin: IeSF

Pošto je osvojio evropski eFootball šampionat u Podgorici koji se odigrao početkom septembra ove godine, Roksa je osigurao direktan plasman u finalni deo turnira, tako da neće morati da prođe kroz grupnu fazu.

U nastavku se nalaze grupe za igre u kojima se Srbija neće takmičiti.

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 27. novembra do 09. decembra 2022. godine. Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i drugim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA