Poslednja šansa da se prijavite za esports turnire na Games.conu – Krajnji rok je 23. novembar!

Ovogodišnji Games.con festival je odmah iza ugla. Ako želite da se takmičite na jednom od mnogih fenomenalnih esports turnira tokom tri dana sajma, požurite, jer se prijave zatvaraju u sredu, 23. novembra u 22:00 časa!

  • 0
gamescon2022-esports-turniri2 Foto: Games.con

Video igre su izvor velike zabave za sve uzraste, ali ako ste vešti gejmeri i imate takmičarski duh, zašto ne biste unovčili vaš talenat? E pa, na ovogodišnjem Games.con festivalu ponovo imate tu priliku! Prijavite se i takmičite se za vredne novčane nagrade od ukupnog nagradnog fonda u iznosu od 20.000 evra, a i poneko iznenađenje!

Tokom tri dana festivala održaće se preko 20 turnira koje su nam spremili organizatori Klan RUR, Fortuna Esports, Klikcon, EHLS i mnogi drugi! Biće tu ponešto za svakoga – od pucačina i MOBA, pa sve do borilačkih igara i fudbalskih simulacija. Pored esports turnira, čekaju vas i takmičenja u aktuelnim board igrama! Sigurni smo da ćete pronaći igru koja baš vama leži u ovom bogatom repertoaru!

Ove godine nam se vraćaju mnogi klasični esports naslovi koje svi poznajemo i volimo, poput LoL-a, Mortal Kombata, FIFE i CS:GO-a, ali biće tu i nekih novina, kao što su Valorant i Overwatch 2. Pored ovih modernih igara, prisetićemo se i starih dobrih dana uz Counter Strike 1.6! Kako god okrenete, zabava za sve takmičare je zagarantovana!

U nastavku se nalazi raspored esports turnira za sva tri dana festivala! Za punu listu igara i sve informacije o prijavama posetite gamescon.rs!

Raspored_esports_gamescon2022 Foto: Games.con

Velika vrata Games.con-a na Beogradskom sajmu otvaraju se u petak, 25. novembra u 10:00 sati ujutru! Festival traje do nedelje, 27. novembra!

Games.con čeka samo na vas! Vidimo se!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA