Vreme čitanja: oko 1 min.

Blizzard otkrio datum ovogodišnje Blizzcon konferencije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najvećih i najvoljenijih gejming konvencija na svetu se konačno vratila. Po prvi put od 2019. godine, Blizzcon će se održati uživo u Anaheim Convention Centru, od 3. do 4. novembra.

  • 0
blizzcon-konvencija-2021-1 Foto: Blizzard Entertainment

BlizzCon 2020 je otkazan zbog pandemije korona virusa, ali je organizovan u onlajn formatu kao ”BlizzConline” u februaru 2021. godine. BlizzCon je od tada bio u ”hibernaciji”. Blizzard se u ovom periodu takođe našao u centru mnogih kontroverzi, kao što je tužba za diskriminaciju, seksualno uznemiravanje i loše uslove na radnom mestu.

Posle poduže pauze, Blizzard je zvanično najavio Blizzcon 2023, koji će se održati uživo u Anaheim Convention Centru, od 3. do 4. novembra. Blizzard je dodao da će u narednih nekoliko meseci objaviti više detalja o programu događaja.

Za sada znamo da će se tokom konferencije odigrati finale Overwatch World Cupa, a pored toga možemo da očekujemo najave za World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, Overwatch (PvE možda?), ili možda čak potpuno novi IP.

”Bez obzira da li želite da steknete nova prijateljstva, sretnete vaše onlajn drugare, ili pak da uživate u velelepnim svetovima koje smo stvorili, BlizzCon je pravo mesto za vas. Naši igrači i fanovi su razlog zbog kog BlizzCon postoji. Jedva čekamo da vas sve ponovo vidimo”, izjavio je Blizzard.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA