Vreme čitanja: oko 1 min.

Games.con dolazi u Novi Sad – vidimo se na Gaming Week festivalu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz je besplatan za sve posetioce!

  • 0
NS-Gaming-Week-GC-24-1 Foto: Games.con

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo jedinstven događaj koji će obradovati sve ljubitelje video igara, serija, filmova, i svih aspekata POP kulture! Pozivamo vas na Gaming Week, koji će po prvi put biti održan u Novom Sadu od 21. do 23. marta. Ovaj trodnevni festival igara i zabave održaće se u Master hali Novosadskog sajma, sa radnim vremenom od 10:00 do 20:00 časova, uz slobodan ulaz za sve posetioce.

U sklopu Gaming Week-a, ne samo da ćete imati priliku da istražite sve novitete iz sveta gejminga, već ćete moći i da isprobate najnovije igre, upoznate se s ljudima iz industrije, i naravno, da uživate u druženju sa fanovima različitih franšiza. Ovo će biti savršena prilika da se lično sretnete s onima s kojima ste možda do sada komunicirali samo online.

Za sve one koji imaju takmičarski duh, posebno izdvajamo esports turnire organizovane od strane RUR-a i KlikCon-a, gde ćete imati priliku da pokažete svoje veštine i nadmećete se za vredne nagrade. Pored takmičenja, tu je i Cosplay revija koja uvek zaseni posetioce, a čak iako ne želite da učestvujete u reviji, a volite cosplay, dođite u svojim kostimima i uživajte u festivalu. Ako je nešto idealna prilika da pokažete vaš stil u punom sjaju i podelite svoju strast sa zajednicom, onda je to Gaming Week.

Radovan-Rosic-gamescon2022-1 Foto: Radovan Rosić

Ne propustite ni Gigatron Treasure Hunt, kao ni brojne društvene igre i kvizove koji će biti deo našeg zabavnog programa. Tu su i board game turniri za ljubitelje društvenih igara. Očekuje vas nezaboravna avantura, bogat sadržaj i pregršt zanimljivih aktivnosti – Gaming Week nudi ponešto za svakoga.

Pripremite se za posebne dane pune zabave, druženja i igara na Gaming Week-u u Novom Sadu. Dođite da zajedno proslavimo igre i kreativnost, i stvorimo nezaboravne uspomene. Vidimo se na Novosadskom sajmu od 21. do 23. marta!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA