≫ 

Rasprodaja u Epic Games Store-u

Prilika da ugrabite neke od željenih naslova do 70% jeftinije

  • 0
epic-store1 Foto: Epic Games/Epic Games Store

Na Epic Games Store-u je otvorena nova rasprodaja. Epic Games, kompanija koja nam je donela popularni Fortnajt, je izabrao naslove u saradnji sa poznatim jutjuberima i drugim kreatorima koji fokusiraju svoj sadržaj na igrice. Lista definitivno ima dosta zanimljivih igara koje su kreirali uglavnom manji studiji. Izdvajamo nekoliko naslova koje mislimo da ne treba da propustite, pogotovo po ovoj ceni.

  1. World War Z GOTY ($22.49) - Skupite četri prijatelja i odbranite se od talasa i talasa zombija.
  2. SUPERHOT ($9.99) - Igra sa zanimljivom mehanikom iz prvog lica. Samo kad se vi pomerate pomera se i minimalistički svet oko vas. 
  3. Metro Exodus/2033/Last Light ($19.99/$4.99/$4.99) - Pucačina iz prvog lica rađena po naučno fantastičnom romanu. Solidna priča i zanimljiv post-apokaliptična verzija Rusije.
  4. Overcooked ($4.24) - Kad se umorite od ubijanja zombija sa prijateljima,  testirajte prijateljstvo u ovoj paklenoj kuhinji. Potrebna su vam samo četri kontrolera. 
  5. The Talos Principle ($9.49) - Za one koji vole izazov i da mućkaju glavom. Interesantna igra prepuna zagonetki. 

Ovo je samo nekoliko igara koje bi izdvojili iz velike liste ponude. Ako ste ljubitelj nezavisnih studija i inovativnih ideja u igrama sigurno ćete naći nešto za sebe na ovoj rasprodaji koja traje do 24. septembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA