Black Panther i Ghost Rider skinovi stižu u Fortnite

Četvrta Fortnite sezona nastavlja da širi svoju superherojsku postavu.

  • 0
fortnite-12-marvel Foto: Epic Games/Fortnite/Marvel

Multimilijarderi Epic Games su poznati po vrlo specijalnim tematskim dodacima u svoju čuvenu battle royale igru Fortnite. Često zalaze u domen moderne pop kulture, i pozajmljuju likove iz vrlo uspešnih i popularnih franšiza. Četvrta sezona drugog poglavlja se okrenula Marvelu i svetu superheroja.

Epic je do sada dodao pregršt superheroja i super zlikovaca. Ovi dodaci, naravno, nisu mogli da prođu bez prethodnih kriptičnih najava, koje po socijalnim mrežama obično cirkulišu nekoliko nedelja pre. Tako smo do sada dobili likove iz Avengersa, Fantastične Četvorke i Čuvara Galaksije, kao što su Ajronmen (Ironman), Dr. Doom (Dr. Dum), Wolverine (Vulverin) i Groot (Grut). Sigurni smo da su filmadžijama i ljubiteljima stripova svi ovi heroji potpuno poznati.

Krativni direktor u Epic Games studiju, Donald Mastard, je nedavno na svom zvaničnom twitter nalogu objavio sliku koja prikazuje naslovnu stranu stripa. Zajednica koja ga prati na socijalnim mrežama je ''99%'' sigurna da će se svi heroji sa slike koji trenutno nisu deo Fortnite postave uskoro pridružiti ovom battle royale fenomenu. To znači da nam stižu likovi kao što su Crni Panter (Black Panther), Kapetan Marvel (Captain Marvel) i Goust Rajder (Ghost Rider).

Koji je vaš omiljeni superheroj sa ove slike?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA