K1nzell osvojio svoj drugi DreamHack Fortnite Online Open

Evropski igrači su se četvrti mesec zaredom takmičili na DreamHack onlajn turniru.

  • 0
Fortnite 2 Printskrin: YouTube/IGN

Turnir je ugostio najbolje igrače iz evropske regije, ali i igrači iz drugih regiona, koji traže izazov, su mogli da se prijave za ovaj događaj. Igrači koji su želeli da dođu do velikog finala morali su prvo da se kvalifikuju kroz otvorenu fazu u prvom kolu. Oni koji su imali dovoljno sreće da završe u prvih 750 posle dva kola prolazili su u polu finale. Od tog momenta, 1,500 igrača se pretvorilo u samo 100 koji su išli u veliko finale. Igrači su se takmičili za nagradni fond od $250,000 a pobednik je sa turnira odneo sa sobom $16,000.

Po drugi put u četri meseca slovenački igrač, koji nema ugovor ni sa jednom organizacijom, je ugrabio DreamHack Online Open titulu. Slovenac je u velikom finalu zabeležio 334 poena uz jedan Viktori Rojal i 15 eliminacija. Da turnir ima interesantnu završnicu potrudio se finski sedamnestogodišnjak, DaeZinhoo, koji je završio na drugom mestu sa 311 poena. On je skupio 16 eliminacija u poslednjih šest mečeva bez Viktori Rojala a zanimljivo je da je i ovaj igrač trenutno bez tima. Oba ova igrača će posle ovakvih performansi sigurno biti na radaru velikih organizacija.

Ovo obeležava kraj svih oktobarskih turnira, a DreamHack je skoro izjavio da će se format na sledećem turniru promeniti, tako da ćemo umesto solo takmičenja imati priliku da uživamo u parovima. Koje kombinacije igrača ćemo videti možemo samo da nagađamo za sad.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA