≫ 

Završen Fortnite DreamHack Novembar Open za Evropljane

Peti turnir koji DreamHack organizuje svakog meseca je počeo evropskim kvalifikacijama a sinoć smo dobili najbolji duo.

  • 0
Fortnite Foto: Epic Games

Peti mesečni Fortnite turnir na kome se igrači bore za nagradni fond od $250,000 je krenuo ovog vikenda sa prvom regijom po rasporedu, Evropom. DreamHack događaji su poznati po pozamašnim nagradama a ni ova novembarska verzija se ne razlikuje od prethodnih. Nagradni fond je podeljen na tri regije Evropu, Istočnu Ameriku i Zapadnu Ameriku a evropski igrači se bore za cifru od 82,550 dolara.

Sva velika evropska imena su se skupila ovog vikenda da se takmiče na turniru koji je ovoga puta bio otvoren za parove, za razliku od prethodnog na kome su učestvovali solo igrači. Mnogi poznati igrači su stigli do samog velikog finala ali je novoformirani duo ipak bio nekoliko koraka ispred svih. Nemački igrač Vadeal i švajcarac Noahreyli su dominatno završili novembarsko takmičenje pošto su završili sa ogromnih 48 bodova prednosti naspram drugoplasiranog tima. Konačni raspored na turniru je izgledao ovako:

  1. OVA Noahreyli & Wave Vadeal - 352 poena - $16,000
  2. Grizi BadSnipR & TT9 KURA 74 - 304 poena - $8,000
  3. 100T MrSavage & NRG benjyfishy - 303 poena - $7,400

Sledeća je na redu regija Istočne Amerike koja počinje sa takmičenjem 12. novembra a Zapadna Amerika bi trebala da krene 19. novembra. Kako izgleda format takmičenja možete da pogledate na slici ispod, a ako želite da ispratite sledeći betl rojal spektakl, prenos možete gledati na ovom kanalu.

Foto: DreamHack.com

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA