• 0

Mandalorian i beba Joda dolaze sa novom sezonom Fortnite-a?

, Telegraf

Karakteri iz Diznijeve Star Wars serije, Mandalorian, stižu u Fortnite posle Marvelovaca.

  • 0

Star Wars je sledeća Diznijeva intelektualna svojina koja će se pojaviti u jednom od najpopularnijih betl rojala Fornajtu. Mandalorijanovo odelo je prvi put osvanula ona tviteru, kada su korisnici otkrili betl pas za novu sezonu. Kao što je to bio slučaj i ranije, korisnici pasa će dobiti karaktera iz velike franšize, a ovoga puta on dolazi iz Star Wars-a.

Na objavljenoj slici, jasno vidimo čuvenog lovca na ucenjene glave ali možemo i da primetimo i malog Jodu odmah iza revolveraša. Ovo nije zvanična objava kreatora igre tako da bi trebali da informaciju uzmemo sa rezervom, ali verujemo da ćemo veoma brzo saznati šta nas očekuje u novoj sezoni jer je početak zakazan za sredinu sledećeg meseca.

Prethodnih meseci, kada je bilo reči o Fortnajt sezonama, kreatori su nagoveštavali da ćemo dobiti uskoro sezonu sa svemirskom tematikom i astronautima, kao i događaje izvan Fortnajt mape. Videćemo koliko ćemo morati da čekamo da saznamo čime će nas Epic Games iznenaditi, a možda ćemo morati i da upotrebimo viljušku.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima