≫ 

Saznali smo kako će izgledati Galactus u Fortnite-u

Sutra bi trebao da krene Nexus War, događaj koji obeležava kraj još jedne Fortnajt sezone, a na socijalnim mrežama je unapred otkriveno kako će izgledati glavni zloća.

  • 0
fortnite3 Foto: Epic Games/Fortnite

Korisnik je na tviteru podelio informaciju koja je procurela samo dan pred početak završnog događaja sezone. Marvelov zlokovac možda neće izgledati baš kao na slici, jer je skin još bio u izradi kada je ova slika napravljena, a drugi insajderi su otkrili i da je Galactusov skin dodat u fajlove igre pre tri ažuriranja.

Trenutno ne znamo da li ćemo moći da koristimo skin samo tokom ovog iventa ili će moći da se nabavi kasnije u prodavnici igre. Niko takođe ne zna kako bi trebao ovaj novi događaj da izgleda, i da li će igrači moći da koriste zlikovca. Međutim ono što znamo je da će novi ivent izgleda biti jedan od najvećih do sada, jer su tviter insajderi saznali da će sadržaj, koji će biti dodat u igru, biti težak preko 700mb (megabajta).

Dosta sitnih, misterioznih detalja je podeljeno preko vikenda o Fortnajtu na socijalnim mrežama, ali i dalje čitavu priču ćemo tek sutra dobiti kada počinje Nexus War događaj. Spremno dočekajte Galactusa u 22h po našem vremenu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA