• 0

Bog rata Kratos stiže u Fortnite, a možda će mu se pridružiti i Master Chief iz Halo-a

, Telegraf

Epic je objavio da sledeći karakter koji dolazi u najnoviju sezonu Fortnite-a je niko drugi nego čuveni spartanski tepač.

  • 0

Kratosov skin igrači mogu odmah da kupe u prodavnici igre, zajedno sa paketom pod imenom Oathbreaker u kome se nalaze jedrilica koja prati spartansku temu i Mimirova glava koju možete da koristite kao ranac. Podrazumeva se i da je obični Fortnite pijuk zamenjen Kratosovom legendarnom Levijatan sekirom koju je koristio u PlayStation igri koja je izašla 2018.

Poznati Playstation karakter nije dostupan samo na tim konzolama, ali vlasnici PS imaće posebnu privilegiju. Odigrajte samo jedan meč sa novim skinom i automatski ćete otključati Armored Kratos Style skin koji se podudara sa zlatnim oklopom koji smo mogli da vidimo u ranijim igrama iz God of War serijala. Kratos je ovaj oklop uglavnom nosio u scenama kad je postao bog.

Ovo izgleda nije jedina ikona konzola koja će doći u Fortnite. Internet kopači informacija su uspeli da otkriju Halo Master Chief-a zakopanog duboko u fajlovima igre. Epic naravno nije prokomentarisao niti dao zvaničnu najavu povodom ovog sadržaja tako da još nije sigurno da li će se dve legende konzola sudariti u popularnom betl rojalu.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima