Otvorene prijave za novi Fortnite DreamHack Online Open sa nagradnim fondom od $250,000

Još jedan u nizu DreamHack turnira počinje danas za igrače sa američkog kontinenta dok će evropljani morati da se strpe još par nedelja.

  • 0
fortnite Foto: Epic Games

Prema zvaničnoj izjavi Epic Games-a, novi DreamHack Online Open Fortnite turnir će se održati za regione Istočne Amerike, Zapadne Amerike i Evrope. Sa više od 150,000 prijava samo najboljih 250 će proći u sledeću rundu takmičenja. Ovoga puta, na turniru će učestvovati duo timovi a pored tog zahteva igrači moraju da imaju najmanje 13 godina.

Turnir će trajati od 10. do 21. decembra, a igrači sa svih platformi mogu da se prijave. Najboljih 50 timova osvaja novčane nagrade tako da je ovo možda šansa da dobijete novogodišnji poklon ranije nego uobičajeno. Za plasman u polufinale, moraćete da u roku od tri sata zabeležite najbolje rezultate u maksimalno 10 partija.

Ukupan nagradni fond iznosi $250,000 i podeljen je na tri regije, a igrači iz Evrope imaju šansu da ugrabe najveći deo kolača pošto će osvajač evropskog turnira uzeti $24,000. Ako želite da saznate dodatne informacije o turiniru i da se prijavite, predlažemo vam da se uputite ovde, a ako vam treba pomoć, najlakše možete da je dobijete na diskord serveru. Srećno!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA