Bekamov Guild Esports pojačava svoje Fortnite redove

Ekipa je u prethodnih nekoliko dana potpisala dva nova Fortnite igrača od kojih je jedan petnaestogodišnjak.

  • 0
Guild Esports Foto: Guild Esports

Londonska esports organizacija, čiji je vlasnik legendarni izvođač fudbalskih slobodnih udaraca, počela je prošlog meseca da proširuje svoju esports familiju dodavanjem Fortnite igrača. Prvo ime koje je organizacija potpisala je danski igrač Nikolaj ''Flikk'' Andreas Fosli koji već iza sebe ima bogat rezime, a organizacija je predstavila i novu mladu Fortnite nadu koja će igrati pod logom Guild Esports-a.

Timu se priključio Henrik ''Hen'' Meklin, petnaestogodišnji Britanac, litvanskog porekla, koji je se trenutno nalazi na trećem mestu među igračima iz Velike Britanije. Hen je do sada osvojio preko $100,000, a u Fortnite zajednici je poznat pod nadimkom ''The Clutch King''. Mnogi se slažu da je Henrik jedan od onih igrača na koje treba obratiti pažnju, jer poseduje potencijal da bude jedan od najboljih Fortnite profesionalaca u budućnosti.

On je i najmlađi igrač koji se pridružio Guild organizaciji i takmičiće se na predstojećim Fortnite turnirima kao i na Fortnite Champion Series 2021 (FNCS). Tinejdžer je veoma uzbuđen što će biti u timu sa igračima koje prati i pre početka njegove profesionalne karijere i jedva ćeka da se dokaže na turnirima sledeće sezone.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA