Mančester Siti organizuje Fortnite turnir u saradnji sa čuvenom esports organizacijom

Poznati fudbalski klub iz Engleske, Mančester Siti, se udružio sa severnoameričkom esports organizacijom, Faze Clan, kako bi organizovali Fortnite turnir.

  • 0
Foto: FaZe Clan

Turnir će se održati 21. januara, a na njemu će učestvovati najpoznatije članovi Faze Clana, kao i jedan od najboljih svetskih fudbalera, Kevin De Brujne. Pored njih, na turniru će se takmiči još 100 igrača, a svako od njih će dobiti raniji pristup kozmetičkim dodacima u igri, kao što su dresovi Nebesko plavih.

Ova kolaboracija je nastala kao promocija tzv. ”Kickoff Set-a”, koji sadrži dresove čak 23 različita fudbalska kluba. Oni će se u Epic Games prodavnici naći dva dana kasnije.

Ove dve organizacije su prvi put sarađivale 2019. godine, a u međuvremenu su već jednom pravili veliko takmičenje u Los Anđelesu, kao što su i izdavali zajedničke dresove.

Ukoliko želite da se takmičite na turniru, moraćete da budete među najboljih 50 Duo timova, a konkurencija će biti ogromna. Ipak, ako već igrate igru, nema šta da izgubite ukoliko se oprobate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA