• 0

Fortnite u budućnosti dobija još vozila?

, Telegraf

Da li će se modifikacija automobila i oružja naći u Fortnajtu?

  • 0

Fortnajt nastavlja evoluirati svake sezone. Epic Games je pronašao jedinstvene načine ubacivanja novih mehanika, lokacija, ajtema, oružja i drugih stvari u igru. Samo ove sezone, kreatori su nam predstavili mehaniku kopanja peska, koja je omogućila mnogo lakše kretanje po mapi. To verovatno znači da Epic bez sumnje ima još trikova u rukavu.

Pre par meseci, otkriveno je da programeri rade na mehanici modifikacije oružja poput one koju možemo videti u Call of Duty serijalu. Taman kad smo mislili da su se glasine primirile, Fortnajt liker (osoba koja otkriva poverljive informacije dok kreatori rade na igri) HYPEX, je otkrio planove Epika da će igrači uskoro moći da ''sređuju'' vozila i oružja.

Neki od ovih izmena bi uticalo na kretanje vozila po različitim terenima, a pored toga možda budemo mogli i da montiramo neko od oružja na automobil. HYPEX obično ne omaši, tako da mislimo da možemo da verujemo u njegove objave. Epiku je trebalo nekoliko godina da ubaci vozila u igru, a ispostavilo se da su ovo postali najpopularniji dodatci u Fortnajtu. Nadamo se da će Epic zaista ubaciti ove sadržaje u igru kako bi igrači dobili drugačiju dinamiku igranja.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima