≫ 

Čuveni strimer Ninja u naletu besa izjavio da više ne želi da igra Fortnite

Da li je ovo poslednji put da je Ninja zaigrao Fortnite?

  • 1
fortnite-turnir-ngrd-11 Foto: Epic Games

Proslavljeni strimer i internet ličnost Tajler ”Ninja” Blevins je na strimu uživo nervozno rekao da više nikada neće igrati, niti prenositi Fortnite Battle Royale.

Ninja je u toku svog prethodnog Fortnite prenosa ponovo naišao na najveće neprijatelje bilo kog strimera – takozvane ''stream snipere''. Stream sniperi su igrači koji zloupotrebljavaju prenos aktivnog strimera kako bi saznali njegovu poziciju i dodatne informacije koje im daju nepravednu prednost u igri. Stream sniping je suštinski ”legalno varanje”, i predstavlja ogroman problem u čitavoj gejming i striming zajednici.

Jedini način da se izborite sa ovakvim igračima je da blokirate deo svog ekrana ili da namestite da vaš prenos kasni – dve stvari koje su generalno vrlo nepoželjne za bilo kog strimera.

Izgleda da je poslednji sukob sa stream sniperima za Ninju bio kap koja je prelila čašu. U naletu besa je oštro iskritikovao čitavu Fortnite zajednicu i izjavio da mu ne pada na pamet da više prenosi, niti igra Fortnite.

Da li Ninja zaista više nikada neće zaigrati Fortnite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA