Fortnajt otkazao nekoliko vikend događaja zbog greške u igri

Bag je čak uticao i na prvu rundu FNCS turnira.

  • 0
Foto: Epic Games

Epic je objavio da će otkazati događaje planirane ovog vikenda kao što su Friday Nite Bragging Rights, Solo Cash Cup i Trios Cash Cup zbog pojave baga u igri. Svi turniri u igri su odloženi a izgleda da se zakoplikovala i prva kvalifikaciona runda za Fortnite Champions Series.

Prema kreatoru betl rojal igre, igračima često izlazi poruka ''Failed to query Tournament Rules'' kada traže meč za prvu rundu FNCS a ako želite da kako poruka kaže, prođete kroz pravila turnira, igrači moraju da restartuju svoju igru i da ponovo traže meč svakih 15 minuta. Čini se da bag trenutno samo utiče na traženje protivnika, što znači da je takmičarski integritet turnira i dalje očuvan.

U zamenu za otkazane turnire, Epic će organizovati seriju test turnira koji neće sadržati novčane nagrade, ali su prijave otvorene za sve koji žele da učestvuju. Trebalo bi danas da se pojave u Compete tabu a očekuju se i sutra i u ponedeljak.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA