Cloakzy napustio FaZe Clan nakon dvogodišnjeg spora oko ugovora

Denis ''Cloakyz'' Lepor završio je svoj ćetvorogodišnji boravak u organizaciji FaZe Clan nekoliko meseci pre završetka zvaničnog ugovora.

  • 0
Foto: Cloakzy

Denisu ističe ugovor ovog maja a igrač je vodio pravnu bitku sa timom od leta 2019. godine. Cloakzy je sledio primer svog saigrača Tarnera ''Tfue'' Tenija tražeći pravno rešenje za svoje nezadovoljstvo ugovorom. Tfue-v ugovor je navodno dozvolio FaZe-u da preuzme 80% dobitaka koje osvoji igrač, a takođe mu zabranjuje da sklapa dogovore sa sponzorima bez pristanka organizacije. Njegov ugovor je sporazumno prekinut.

Detalji Cloakyz-jevog ugovora nikada nisu objavljeni, a igrač tvrdi da nije ni znao zašto je potpisao papir. Cloakyz je bio popularni igrač Fortnajta pre nego što je prešao na Call of Duty Warzone sredinom prošle godine. Radi kao kreator sadržaja i ima popularan stream na Twitch platformi pored Youtube kanala sa preko milion sabskrajbera.

Pored svih nedaća, oprostio se od tima u opuštenom maniru i poželeo sve najbolje svima u ekipi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA