≫ 

Arkhram osvojio veliko finale FNCS turnira na kontroleru

Fortnajt profesionalac koji čitavu svoju karijeru igra na tastaturi, pokazao je da njegove sposobnosti ne poznaju granice.

  • 0
Foto: Fortnite Competitive

FNCS serijal turnira pokazao se veoma popularnim od kako je Epic Games prebacio takmičenja na internet prošle godine. Poslednje veliko finale je skupilo neke od najtalentovanijh igrača na profesonalnoj sceni kao što su, svetski šampion Bugha, Clix, benjyfishy i Mongraal koji su se takmičili jedni protiv drugih.

I pored ovih velikih imena, Arkhram iz ekipe 100 Thieves je učinio nešto što nijednom Fortnajt igraču skoro nije pošlo za rukom. Osvojio je FNCS finale zapadne obale SAD igrajući na kontroleru. On se udružio sa 100T rehx i NRG Epikwhale-om na putu do finala. Arkhram je počeo da upotrebljava kontroler pre samo mesec dana, jer veruje da će na toj perifieriji igrati još bolje od miša i tastature, iako već važi za jednog od najboljih igrača na svetu.

Mnogima njegova odluka, da promeni način igranja malo pred početak sledećeg FNCS turnira, nije bila jasna i verovali su da će uticati na njegove sposobnosti, a u najmanju ruku Arkhram je dokazao da su svi skeptici pogrešili. On je sada jedan od retkih igrača koji ima titule na kontroleru i na mišu i tastaturi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA