≫ 

Dete pobesnele majke potrošilo stotine dolara na Fortnite

Da li je pametno dati pristup kreditne kartice vašem detetu?

  • 0
fortnite-vbucks-1 Foto: Epic Games

Fortnite je jedan od najpopularnijih naslova među mladima, ali transakcije unutar same igre roditeljima umeju da zadaju tešku glavobolju. Savršen primer toga možemo da vidimo u jednom TikTok klipu.

Kao i ostale besplatne igre, Fortnite poseduje na stotine različitih kozmetičkih dodataka, koje možete osvojiti, ili kupiti. Fortnite koristi virtuelnu valutu ''V-Bucks'', koju možete kupiti pravim novcem, koju dalje koristite za otključavanje kozmetičkih dodataka. Normalno je za očekivati da će klinci od roditelja zatražiti koji dinar, ali jedan dečak je otišao predaleko.

U kratkom TikTok videu od korisnika ''ksmashshipper'' možemo da vidimo pobesnelu reakciju šokirane majke, čiji je sin krišom kupio čak 49,300 V-Bucks-a koristeći njenu kreditnu karticu.

@ksmashipperKid uses moms card for vbucks ##fortnite ##vbucks ##vbuck ##funny ##mom ##comedy ##fortniteclips ##fornitememes ##fortnitefail♬ original sound - KsmaShipper

Najveći iznos V-Bucks-a koji možete kupiti u jednom cugu je 13,500, što je otprilike $79. Sa 49,300 V-Bucks-a u igri, ovo znači da je dete potrošilo oko $300.

Video reakcije besne majke je do danas uspeo da sakupi preko 7 miliona pregleda i milion lajkova, kao i oko 30 hiljada komentara.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA