Scoped je novi Fortnajt igrač Team Liquid-a

Nakon dužeg vremena igranja bez tima, talentovani sedamnaestogodišnjak će se priključiti Team Liquid-ovoj Fortnajt diviziji.

  • 0
Foto: Team Liquid

Interesovanje Team Liquida za Fortnajt se drastično smanjilo zadnjih meseci, a nakon nekoliko velikih promena u timu, svi su počeli da se pitaju da li će organizacija uopšte ostati na profesionalnoj sceni. Team Liquid je skoro prepolovio broj igrača u Fortnajt diviziji kada su dopustili Fortnite World Cup finalisti River ''Riversan'' Hendliju i dvostrukom FNCS finalisti Evanu ''Cented'' Beronu da napuste tim.

To je značilo da je ekipa ostala sa Stretch-om, Dmitrijem ''Mitr0'' Van de Vrijem i Tales ''Pulga'' Erikejem iako su prilično brzo i optimistično ušli na Fortnajt profesionalnu scenu kada je ona još bila u začetku. Team Liquid ipak nastavlja da računa na svoju Fortnajt selekciju i dodatni dokaz je današnje potpisivanje popularnog strimera i profesionalnog Fortnajt igrača, Tajlera ''Scoped'' Eplbija, koji je konačno našao brend koji će predstavljati.

Scoped za sada želi da se posveti ozbiljnije strimovanju i povezivanju sa obožavateljima, što znači da će igrati više ulogu kreatora sadržaja, i neće biti igrač koji će se striktno takmičiti na zvaničnim turnirima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA