Fortnite podržao LGBT zajednicu, igračima poklonio besplatne nagrade

Veoma važna tema u svetu gejminga

  • 2
Švajcarska glasanje, LGBT Switzerland Anti Homophobia Law Foto: Tanjug/AP

Epic Games je otvorio novi Rainbow Royale event u Fortnite-u u čast LGTBQIA+ zajednici. Igrači će imati priliku da otključaj ekskluzivne nagrade poput sprejova, skinova za oružja i emotova. Event će trajati do 28. jula.

Pored drugih popularnih medija poput filmova, TV serija i muzike, glas LGTBQIA+ zajednice sve češće čujemo i u svetu video igara. Kao jedna od najpopularnijih igara svih vremena, ni Fortnite nije izuzetak.

''Danas je veoma važan dan za sve gejmere na planeti'', izjavio je Epic Games. ''Pridružite nam se u proslavi predivne Fortnite LGTBQIA+ zajednice sa našim Rainbow Royale eventom! Svi su dobrodošli!''

Fortnite prodavnici ćete pronaći nekoliko besplatnih nagrada, uključujući četiri nova spreja: Vibrant Heart, Vibrant Llama, Vibrant Boogie i Vibrant Star. U prodavnici su od danas dostupni i Sunshine i Rainbows Wrap, kao i Take a’bow Emote.

Takođe ćete imati priliku da čujete odabrane numere koji su nam priredili LGTBQIA+ izvođači, kao što su Kim Petras i King Princess.

Ako želite da nabavite ove ekskluzivne nagrade, nemojte previše da čekate, jer se Rainbow Royale event završava 28. jula.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • љиљана

    22. jul 2021 | 05:33

    И ово иде у прилог смањења популације.

  • Kika

    22. jul 2021 | 10:17

    Nek i ponude i đabe drzavu u evropi tamo kod Namacke negde i gotovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA