Srpski igrači slavili na Obamejangovom Fortnajt turniru

Srpski Fortnite duo koji čine Aleksa “Queasy” Cvetković i Nikola “TruleX” Krudulj je juče slavio na Fortnite turniru koji su organizovali Galaxy Racer i zvezda Arsenala, Pjer Emerik Obamejang.

  • 0
FK Liverpol - FC Arsenal Foto: Tanjug/AP

Fudbaler iz Gabona se prethodnih nedelja udružio sa Galaxy Racerom, esports organizacijom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zajedno sa svojim bratom je bio gost njihove emisije, a oni su zauzvrat reklamirali turnir. Obamejang je neko ko je već ranije izrazio svoju ljubav prema esportu, zbog čega smo sigurno da ovo nije poslednji put kako smo ga gledali da sarađuje sa esports organizacijama.

Što se tiče naših momaka, oni su samo još jednom dokazali da su jedni od najboljih igrača u Evropi. Krajem maja su slavili na Evropskom Fortnite prvenstvu, gde su zajedno sa Juricom „Jur3ky“ Risekom osvojili novčanu nagradu od $300,000.

Iako je ovaj turnir bio znatno manji od pomenutog, oni su u finalu uspeli da osvoje 465 poena, što je bilo za 9 više od drugoplasirane ekipe koju čine Huty i Minny. Kao prvu nagradu dobili su €2.900, a na pobedi im je čestitao i sam Obamejang.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA