Kraljica svih superheroja stiže na Fortnajt ostrvo: Evo kako da zaigrate igru kao Wonder Woman

Čudesna Žena će da napravi lom

  • 0
wonder-woman-fortnite-1 Foto: Epic Games

Fortnajt je pružio dobrodošlicu još jednom članu Lige Pravde. Svemoćna heroina Wonder Woman stiže na ostrvo sutra, a igrači će imati priliku da je osvoje učešćem na Wonder Woman Cup turniru.

Wonder Woman kup će biti organizovan u formatu duos turnira, gde će učesnici imati 3 sata da odigraju ukupno 10 mečeva. Sve što treba da uradite jeste da sutra uključite Fortnajt i u glavnom meniju će vam se pojaviti pozivnica za turnir.

Plasman u mečevima će se najviše vrednovati, ali svaka eliminacija će vam takođe doneti po jedan poen. Wonder Woman kostim je rezervisan za prvih 2.500 igrača na regionalnoj rang listi.

Ako pak ne uspete da ostvarite dobar plasman na turniru, ne brinite se. Wonder Woman kostim će postati dostupan u Item Shop prodavnici u četvrtak, 19. avgusta, zajedno sa Golden Eagle Wings Gliderom, Athena’s Battleaxe, i dve varijante Diana’s Mantle Back Bling-a. Verovatno će vas koštati 2.400 V-Bucks-a, što je oko 25 dolara.

Wonder Woman je još jedna od velikog broja superheroja koji su se pridružili Fortnajtu. U igru je nedavno stigao i čovek od čelika lično, čuveni Supermen.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA