Nova serija Fortnajt turnira otvorena za sve zainteresovane

Sedma kompetitivna Fortnite sezona je odavno završena, a Epic Games je podelio 3 miliona dolara finalistima širom planete. DreamHack se zato vraća ovog oktobra sa novom serijom turnira i podjednako velikim nagradnim fondom.

  • 0
Foto: DreamHack Fortnite

Fortnite takmičarska scena ulazi u Chapter 2 – Season 8, tokom koje će biti podeljeno milion dolara u narednih nekoliko meseci. Sa novom sezonom dolazi i DreamHack, a Švedska organizacija podržava Fortnite scenu još od početka 2020. godine. Organizovali su DreamHack Open Solos, DreamHack Open Duos i Trio Cash Cup Extra turnire u dva najveća regiona (EU i NA).

Ovog oktobra se DreamHack turniri vraćaju sa još jednim takmičenjem od 200,000 dolara ukupnog nagradnog fonda za igrače iz Evrope i istočnog dela SAD-a. Turniri će pratiti duo format u Season 8, a igrači iz bilo kog regiona i bilo kog Arena Mode ranga mogu da na njima učestvuju.

Najboljih 500 dublova iz svake serije će se kvalifikovati za polu-finale, a u njemu će se odvojiti 50 najboljih timova koji će konkurisati za nagradni fond od 200,000 dolara. Nikakve prijave nisu potrebne za turnir. Samo je potrebno da upalite Fortnite i izaberete DreamHack Open playlist-u među turnirima. Za više detalja posetite zvaničnu internet stranicu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA