Mladi Kubanac postao prvi profesionalni Fortnajt igrač Mančester Sitija

Fudbalski klub već neko vreme traži Fortnite igrača svetske klase, a izgleda da je Threats baš ono što treba esports diviziji popularnog sportskog tima.

  • 0
Foto: Manchester City

Mančester Siti je ovog juna krenuo u pravu kampanju traženja Fortnite igrača, a kandidati su morali da pošalju video snimak u kome objašnjavaju zašto bi baš oni trebali da budu izabrani za najnovijeg člana Mančester Siti Esports tima. Klub se na kraju odlučio za šesnaestogodišnjeg Ejdana ”Threats” Monga iz SAD, koji od 2017. igra popularni betl rojal.

Novi predstavnik Mančester Sitija je dobio ugovor od godinu dana i prvi je igrač koji će igrati Fortnajt za organizaciju poput Sitija. Kubanac je ozbiljnije počeo da se takmiči na Fortnajt sceni 2020. godine, a u februaru je potpisao prvi profesionalni ugovor sa TRNL Gaming esports timom. Ejdan je već debitovao za Mančester Siti na Trio Cash Cup-u, i zajedno sa saigračima je osvojio prvo mesto i nagradu od 1,800 dolara.

Ovog meseca počinje i Fortnite Champion Series, tako da ćemo novog člana Mančester Siti tima sigurno videti makar u trio diviziji. Threats u zadnje vreme uglavnom igra sa Rise-om, a Jamper-a je skoro zamenio Illest i Edgey, pa ćemo videti koji saigrači će ga pratiti u borbi na istočnoj Fortnajt sceni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA