Vreme čitanja: oko 1 min.

Zak Snajder želi da režira film o Fortnajtu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako će da bude ”’dobar” kao neki njegovi filmovi, bilo bi pametnije da odustane od ove ideje…

  • 0
Zack Snyder, Zek Snajder Zek Snajder / Foto: Profimedia/AFP

U intervjuu sa Etalkom tokom promocije njegovog novog ostvarenja Rebel Moon, Justice League reditelj Zak Snajder je izjavio da bi voleo da napravi film o Fortnajtu.

Pošto je Snajder u filmskoj industriji poznat kao strastveni gejmer i samoproglašeni zavisnik od Fortnajta, pitali su ga da li planira da dovede Epic-ov čuveni battle royal na veliko platno. Reditelj je kratko i jasno odgovorio: ”Naravno”.

Snajder je takođe rekao da bi voleo da dizajnira skin za Fortnite u kolaboraciji sa njegovim novim Netflix filmom. Izjavio je da smatra da Fortnite poseduje ”neverovatan svet” u koji bi se uklopili likovi iz Rebel Moon-a.

Tokom svog Wired intervjua, reditelj je rekao da verovatno ”igra previše Fortnajta”, ali da je prilično dobar u igri. Ovog avgusta je počeo da igra Fortnite sa sinom, koji je ubrzo odustao od igre, dok je Snajder dosta uznapredovao. Otkrio je da je njegova zavisnost postala toliko ozbiljna da bi nekada ostajao budan i do tri ujutru igrajući popularni battle royale.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA