• 0

IKEA i ASUS proizvode novi gejming nameštaj

, Telegraf

Da li je vreme da se nabavi nova stolica?

  • 0

IKEA je jedan od najpoznatijih svetskih koncerna koji se bavi prodajom nameštaja. U radnjama ste do sada mogli da pronađete gotovo sve što vam treba, ali zbog velike potražnje će sada i IKEA povećati proizvodju gejming nameštaja.

Poznati švedski proizvođač nameštaja, u saradnji sa ASUS ROG-om će da započne proizvodnju specijalne linije pristupačnog gejming nameštaja. Gejmerske stolice su nalik klasičnim kancelarijskim sa poboljšanim komforom i udobonšću. Te stulice su uglavnom veoma slupe, što IKEA želi sada da promeni.

Za početak je u planu izrada oko 30 različitih proizvoda, a glavni fokus su pristušačnost i ergonomija. Ti proizvodi će verovatno uključivati nove linije gejming stolica, stolova, stalka za slušalice, verovatno i polica sa motivima dveju kompanija.

Videćemo da li će ova saradnja doneti nešto potpuno novo i do sada neviđeno na tržištu, pošto gejming nameštaj prvo izlazi za kinesko tržište početkom naredne godine, a na ostatak sveta se širi do kraja 2021.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima