Steelseries predstavio novu seriju podloga za miševe

Poznata tehnološka kompanija je obogatila već kvalitetnu ponudu podloga za miševe.

  • 0
qck prism desktop Foto: Steelseries

Svetski lider u gejmingu i esport periferijama je danas promovisao nove podloge za miševe QcK i QcK Prism koji će rešiti sve probleme vezane za vašu radnu površinu. Novi QcK i QcK Prism dolaze čak u 3XL, 4XL i 5XL veličinama.

Od prvog dana kada je puštena u prodaju, QcK podloga je bila prvi izbor esport profesionalaca i prodata je u više od 14 miliona primeraka. Ove podloge vam obezbeđuju maksimalnu slobodu pokreta mišom tokom igranja a dvozonsko osvetljenje vam omogućava da prilagodite i osvetlite svoj gejming prostor. Uz ove ogromne podloge neće vam ponestati prostora iako igrate na niskom DPI. Jasna i i lako prilagodljiva svetla će svakom gejmeru omogućiti da po želji lako ukrasi svoje gejming gnezdo. Ako vam osvetljenje nije potrebno, novi QcK Prism dolazi i bez te opcije.

QcK Prism sadrži visok broj niti u svom sastavu i glatku površinu za optimalnu tačnost optičkih i laserskih miševa. Koristi i izdržljivu, neklizajuću gumu kako bi se eliminisala neželjena pomeranja i stvorila solidna površina za kompetitivno igranje.

Veličine ovih podloga možete da pogledate u nastavku teksta a za sve druge detalje, skoknite na Steelreries sajt.

qck prism sizes Foto: Steelseries

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA