• 0
 ≫ 

SteelSeries predstavlja Rival 3 Wireless gejming miš sa duplom bežičnom konekcijom

 ≫ 

Rival 3 Wireless miš ima mogućnost 2.4GHz wireless i Bluetooth 5.0 konekcije, kao i autonomiju od 400 sati

  • 0
steelseries-rival3-2

Foto: SteelSeries

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je danas Rival 3 Wireless gejming miš, koji pruža dvojnu bežičnu konekciju, preko 400 sati trajanja baterije i fenomenalni senzor po vrlo pristupačnoj ceni.

Rival 3 Wireless je prvi gejming miš sa novim SteelSeries TrueMove Air optičkim gejming senzorom, koji ujedno predstavlja i najefikasniji SteelSeries senzor do sada po pitanju potrošnje baterije. Igrači takođe više neće morati da prekidaju svoje partije i da se brinu da će im se baterija isprazniti u važnim i odlučujućim momentima igre.

steelseries-rival3-2

Foto: SteelSeries

 

Neverovatnu efikasnost Rival 3 Wireless baterije pruža nova SteelSeries Quantum 2.0 Wireless tehnologija. Bežična 2.4GHz USB konekcija pruža izuzetno malo kašnjenje od jedne milisekunde i dozvoljava vam da do maksimuma iskoristite polling rate od 1000Hz. Ove karakteristike vam daju slobodu bežičnog uređaja, ali i precizan odziv i skromno kašnjenje kakvo možemo pronaći kod žičnih miševa.

Dodatna prednost Quantum 2.0 Wireless tehnologije je nova automatska optimizacija kanala. Ovaj sistem obezbeđuje stabilnost bežične konekcije i prenos podataka između miša i prijemnika, bile to niže ili više frekvencije. Rival 3 Wireless tehnologija će promeniti kanal u momentu kada detektuje smetnje koje dolaze od Bluetooth uređaja ili mobilnih telefona, kako bi održala svoju fantastičnu bežičnu konekciju.

 

TrueMove Air optički senzor

TrueMove Air je 18,000 CPI, 400 IPS, 40G, PixArt senzor koji pruža vrhunske performanse  2.4GHz i Bluetooth moda i gejmerima obezbeđuje totalnu preciznost. Kao i kod Sensei Ten TrueMove Pro sistema, TrueMove Air takođe besprekorno prati nagle pokrete miša.

Uz vrhunske mehaničke tastere, Rival 3 Wireless je izgrađen od izuzetno kvalitetnih polimera, a težinu samog miša takođe možete podešavati. Možete koristiti dve AAA baterije (106g), a možete igrati i sa jednom (95g), u slučaju da preferirate lakši miš. Miš takođe pamti do 5 različitih CPI profila, koje možete podešavati kroz SteelSeries Engine softver na vašem računaru.

 

Cena

Rival 3 Wireless je od danas dostupan po ceni od $49.99. Za dodatne informacije posetite www.SteelSeries.com.

 

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima