• 2

Da li ste videli koliko je PlayStation 5 zapravo velik?

Spremite se da napravite mesta u vašoj dnevnoj sobi

  • 2

Tajvanska komisija za nacionalne komunikacije je dala malo detaljniji prikaz nove Sony konzole, i otkrila nam koliko je ona zapravo masivna. Glomaznost PS 5 uopšte nije tajna, a sam Sony je potvrdio da je ona više nego neophodna, zbog njegovog vrlo zahtevnog napajanja. Svi su imali na umu da će biti malo veća nego inače, ali niko nije očekivao ovakav skok u odnosu na svog prethodnika, PlayStation 4. Sledeće fotografije nam daju uvid u dimenzije konzole nove generacije.

PS 5 je visok 39 cm, dubok 26 cm i širok 10 cm. U poređenju sa PS 5, Microsoft Xbox Series X je visok 30 cm, dubok 15 cm i širok 15 cm. Ako planirate da kupite bilo koju od ove dve konzole, budite spremni da napravite mesta u vašoj sobi.

Bez obzira na njegovu nezgrapnu veličini, hiljade korisnika je pohitalo da napravi pred-porudžbinu konzole nove generacije. PS 5 i njegova digitalna verzija će se na tržištu pojaviti 12. novembra, i prodavaće se po ceni od $499.99 i $399.99, redom.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    500 evrića.....2 1/2 prosečne plate....

  • Mladen

    Pa ne kupujem ormar za igranje nego ps5. Ako treba zidamo vecu sobu.

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima