≫ 

Poslednje Playstation 4 ažuriranje sa sobom donelo različite probleme

Umesto da poboljšaju funkcionisanje konzole, poslednje velike softverske izmene na PS4 su zagorčale život određenom broju gejmera.

  • 1
PlayStation, igračka konzola, igrice, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Nova konzola bi trebalo da izađe za samo mesec dana, a Sony polako priprema svoje korisnike za tranziciju sa PS4 na PS5. Upravo zbog toga smo dobili novo sistemsko ažuriranje, koje bi trebalo da približi određene PS4 funkcije funkcijama koje možemo da očekujemo na PS5. Noviteti koji dolaze sa 8.00 ažuriranjem vezani su za parti i sistem za slanje poruka. Igrači će dobiti i nove lične slike, roditelji dobijaju više opcija za kontrolu, a pojednostavljen je i verifikacioni sistem. Sve ove pogodnosti su nažalost došle i sa određenim problemima.

Od kada su instalirali novu 8.00 verziju, mnogi korisnici su na socijalnim mrežama počeli da se žale da su naišli na razne greške. Nekima je nestala lista prijatelja, neki ne mogu da se dopisuju sa društvom u partiju, a nekima konzola više nije toliko stabilna. Mnogi korisnici dele svoja iskustva na internetu, a neki su išli toliko daleko da su predlagali da se ne aplicira nova verzija softvera. Ovo nije najpametnija ideja, jer u tom slučaju ostajete bez pristupa internetu.

Za sada nema zvaničnog saopštenja Sony-a, ali ni konkretnog rešenja. Ostaje nam da vidimo da li je u pitanju obična sitnica ili neki ozbiljniji propust. Na prvi pogled izgleda da većina korisnika ima problema sa listom prijatelja, tako da se nadamo da će popravka stići pre nego kasnije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA