≫ 

Apple priprema novu prezentaciju sa prenosom iz Apple Park-a

Kompanija organizuje još jedan događaj pod nazivom ''One more thing'' na kome planira da predstavi nove proizvode.

  • 0
Apple, kompanija, logo, brend Foto: Tanjug/AP

Samo par nedelja nekon otkrivanja dugo očekivane nove verzije iPhone 12 telefona i iPhone mini i Pro varijanti, Apple planira još jednu prezentaciju sledeće nedelje. Događaj pod nazivom ''One more thing'' (još jedna stvar), je referenca na čuvenu rečenicu koju bi Stiv Džobs koristio u svojim čuvenim Apple govorima. Kompanija na taj način želi da pošalje poruku korisnicima da je ostalo još iznenađenja pored nove linije iPhone-a.

Glavni produkt kompanije je već najavljen a korisnici strpljivo čekaju 6. novembar kada počinju prednarudžbe za iPhone 12 Mini i Pro Max verzije. Budući da je kompanija skinula sa dnevnog reda pametne telefone, većina ljudi veruje da ćemo na novom događaju videti prezentacije novih MacBook proizvoda.

Mnogi kirisnici Apple-a će dobiti emejl sa pozivnicom za uživo prenos, a ako niste jedan od ''srećnih'' dobitnika strim možete pratiti na ovom linku, 10. novembra od 19h po našem vremenu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA