≫ 

Poznati lanac brze hrane predstavio svoju bizarnu konzolu?

Smeškali smo se kada je lanac brze hrene KFC ovog leta najavio da rade na svojoj konzoli. Ko se sad smeje?

  • 0
KFC, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Kompanije brze hrane su izdigle marketing na viši nivo, tako da smo mislili da je ovo još jedan skeč koji pokušava da se našali sa izlaskom konzola sledeće generacije, ali da li smo se prevarili? KFC je danas predstavio svoju konzolu, koju pokreće Intel procesor, a dolazi i sa ugrađenom ‘’komorom za piletinu’’ kako bi vaše grickalice ostale uvek tople.

Lanac brze hrane je novi aparat nazvao KFConsole, a ova ''kreacija'' deo je partnerstva sa proizvođačem hardvera Cololer Master-om. Kreatori ističu da će vaša piletina ostati vruća zahvaljujući jedinstvenom sistemu ‘’hlađenja’’ koji održava stabilnu temperaturu vaše konzole i koristi toplotu, koju proizvode komponente, za grejanje specijalne komore. Konzola je u obliku prepoznatljive kantice iz ove franšize brze hrane.

Ako želite da detaljno pogledate karakteristike ovog proizvoda to možete učiniti odlaskom na zvaničnu prezentaciju. Restoran tvrdi da je konzola dovoljno jaka da pokreće igre u virtuelnoj realnosti i da će korisnici uživati u igranju na 240 frejmova po sekundi i 4K rezuluciji. Sve do ovog poslednjeg detalja bi možda i poverovali da ovo nije neki maketinški trik, ali 240 frejmova i 4K, ma daj!

Cooler Master i Intel nisu dali nikakav komentar povodom ovog bizarnog aparata tako da to dodaje još jedan sloj sumnje. Možda smo mi ipak paranoični? Svakako ne verujemo da specijalna komora može da izdrži naše sprsko prasence tako da se investicija nikako ne isplati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA