Novi model PlayStation 5 pojavio se na australijskim policama

U Australiji je primećena nova verzija PlayStation 5 koja dolazi sa novim šrafom za postolje.

  • 0
Sony PlayStation 5, rastavljen Foto: Sony

Sony je počeo da izbacuje novu seriju konzola sledeće generacije, ali poboljšanja ne dolaze u vidu hardverskih ili internih sistema. Umesto toga, najnovija verzija će zameniti jedan od šrafova koji spaja konzolu sa postoljem. Na prethodnoj verziji ste morali da upotrebite šrafciger kako bi pričvrstili postolje koje dolazi sa konzolom.

Od sada više nećete morati da preturate po kutiji za alat i proces instalacije će postati još jednostavniji. Novi zavrtanj je veoma praktičan tako da ćete moći i rukama da pripojite postolje, ako vam je zgodnije da igrate konzolu na taj način. Kompanija je isporučila konzole prošle nedelje u toj zemlji, a ova poboljšanja su prisutna na digitalnoj i fizičkoj verziji.

PlayStation 5 je i dalje relativno teško nabaviti, ali konzola beleži solidnu prodaju i pored ovih komplikacija. Sony je prošle godine prodao preko 4.5 miliona aparata, a nadamo se da če još više konzola stići na police ove godine. Nova verzija konzole bi trebala da olakša svim zainteresovanim gejmerima da se brže dokopaju novog PlayStation-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA