• 0

Neobično rešenje za igrače na mobilnim telefonima

, Telegraf

Kompanija koja kreira gejming periferije i prateću opremu nas ponovo iznenađuje sa nesvakidašnjim proizvodima.

  • 0

Foto: Razer

Razer nam je predstavio svemirski koncept novih maski za Kovid, ali taj projekat ipak nije zaživeo. Međutim, pomerite se bizarni koncepti, stigao je gejming rukav za vaše prste koji se zaista može kupiti. Tržište igara za mobilne telefone rapidno raste, a procenjuje se da je industrija vredna 15.1 milijarde dolara. Kompanija Razer sigurno je svesna ovog podatka, jer u zadnje vreme sve više ulaže u kreiranje pomagala za gejmere na mobilnim telefonima poput naočara, slušalica i specijalnih kontrolera. Međutim mislim da i najveći biznis magovi nisu očekivali ovakav proizvod od Razer-a.

Foto: Razer

Na zvaničnom sajtu kompanije možete da kupite rukave za svoje prste. Da, rukave za prste. Ovo su bukvalno mali rukavi (meni liče na naprstak) koji navodno poboljšavaju prianjanje vrhova prstiju kada igrate igre na mobilnom telefonu. Ovaj proizvod je namenjen ljudima koji igraju mobilne igre poput Fortnite-a, i sprečavaju da vam aparat klizi u rukama dok pokušavate da trijumfujete u battle royal-u ili drugim igrama.

Rukavi su napravljeni od glatke tkanine visoke osetljivosti (35% tkanina od srebrnih vlakana, 60% najlon, 5% spandeks), vrlo su lagani i koža može da diše kada ih nosite. Jedino ne svetle u mraku, ali možda je u ovom slučaju manje zapravo više. Koliko god neobično izgleda ovaj proizvod, definitivno postoji tražnja, jer i druge kompanije imaju slična rešenja da ponude gejmerima koji vole da se igraju na mobilnim telefonima. Cena ovog interesantnog artikla je 9.99 dolara. Vreme da znojavi dlanovi i mamine špagete odu u zaborav!

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima