Stigla je nova esports tastatura - SteelSeries Apex 3 TKL

SteelSeries nastavlja da pomera granice kvaliteta sa Apex 3 TKL tastaturom, koja je specifično dizajnirana za gejmere i profesionalne esportiste.

  • 0
steelseries-apex3tkl-1

Foto: SteelSeries

SteelSeries je proširio svoju kolekciju sa Apex 3 TenKeyLess (TKL) tastaturom. Pored nečujnih tastera i vrhunskog strukturnog kvaliteta, Apex 3 TKL poseduje i vodootpornu zaštitu. Tu je i Brilliant PrismSync Lighting osvetljenje sa 16,8 miliona boja, koje možete sinhronizovati sa vašom ostalom SteelSeries opremom.

steelseries-apex3tkl-2

Foto: SteelSeries

Apex 3 TKL radi u tandemu sa SteelSeries Engine softverom, koji dolazi sa integrisanom SteelSeries Moments aplikacijom, koja je potpuno besplatna. SteelSeries vam omogućava da klipujete i editujete vaše najbolje plejeve i šerujete ih putem YouTube-a, Gfycat-a, Discord-a, Reddit-a, Twitter-a, Facebook-a i drugih platformi. SteelSeries Moments poseduje i posebnu auto-klip funkciju za neke od najpoznatijih igara na svetu, kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Podrška za Valorant i Fortnite će uskoro postati dostupna.

Apex 3 TKL se prodaje po ceni od 54.99€. Više na SteelSeries.com.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA