• 0
 ≫ 

SteelSeries predstavio nove Aerox miševe za najbolje gejmere i esportiste

 ≫ 

Prošle godine smo imali priliku da se susretnemo sa prvim “rupičastim” mišem od SteelSeries u vidu Aerox 3 modela a očigledno je tražnja za ovakvim proizvodima još porasla pa je ovaj renomirani proizvođač eSports opreme odlučio da na tržište izbaci još 3 nova modela sličnog usmerenja.

  • 0
Aerox-5-5WL-9WL-1

Foto: SteelSeries

Rekli bismo buduća okosnica Aerox linije je model Aerox 5 koji dolazi u varijantama sa i bez kabla. Običan Aerox 5 je miš za one koji žele vrhunske performanse, izuzetno laganog miša i nekoliko dodatnih dugmića na koje bi mogli da mapiraju svoje omiljene prečice. Njegova težina je samo 66 grama što ga čini jednim od najlakših miševa opšte namene na tržištu a to je postignuto komibnacijom saćastog dizajna i novih materijala. Ima čak 9 programabilnih dugmića kao i najjači True Move Air senzor sa čak 18.000 CPI rezolucijom. Tu su i najbolji PTFE klizači kao i Golden Micro IP54 prekidači za dva glavna tastera koji su sertifikovani na skoro pa neverovatnih 80 miliona klikova. Treba naglasiti i da je miš bez obzira na rupičasti dizajn određen po IP54 standardu da može izdržati polivanja vodom zahvaljujući AquaBarrier premazu preko komponenti unutra. Tu je naravno i RGB osvetljenje u tri zone ukoliko želite da miš lepo svetli.

Aerox-5-5WL-9WL-5

Foto: SteelSeries

Drugi primerak je brat blizanac u vidu Aerox 5 Wireless miša koji pogađate ima sve iste mogućnosti kao i običan samo bez kabla. Naravno zbog baterije je težina nešto malo veća, ali je to i dalje vrlo skromnih 74 grama a moguće je sa jednim punjenjem se igrati čitavih 180 sati. Dodatno tu je i brzo punjenje pa će vam samo 15 minuta na kablu doneti više od 40 sati dodatno igranja. Miš se na računar povezuje preko Quantum Wireless 2.0 tehnologije ali i Bluetooth-a što znači da ga možete povezati i na više računara ili recimo laptop koji često nosite sa sobom.

aerox5-wl-steelseries2

Foto: SteelSeries

 

Na vrhu game se nalazi Aerox 9 Wireless – miš za MOBA i MMO igre. On postoji samo u bežičnoj verziji, karakteristike su što se trajanja baterije i povezivanja tiče iste kao i kod Aerox 5 Wireless modela dok je težina nešto veća sa 89 grama, ali je to i dalje jako malo za bežični miš. Težini najviše doprinosi čak 12 dodatnih tastera sa strane, tačnije ispod desnog palca, koje možete programirati prema svom nahođenju.

aerox9-wl-steelseries1

Foto: SteelSeries

 

Očekuje se da cene budu 89.99 evra za Aerox 5, 149.99 evra za Aerox 5 Wireless i 159.99 evra za Aerox 9 Wireless.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima