SteelSeries se vratio sa novom serijom Arctis gejming slušalica

SteelSeries nastavlja da pomera granice kvaliteta na tržištu gejming opreme sa novim slušalicama iz renomirane Arctis Nova serije.

  • 0
steelseries-arctis-nova2022-aug1 Foto: SteelSeries

SteelSeries je proširio svoju kolekciju sa novim Arctis Nova 7, Nova 3 i Nova 1 slušalicama. Sve slušalice iz Nova serije poseduju Nova Acoustic sistem, koji, pored izuzetnog kvaliteta zvuka, nudi i 3D surround audio. Sve slušalice iz serije su kompatibilne sa gotovo svim gejming platformama, i poseduju noise cancelling tehnologiju, koja otklanja sve neželjene pozadinske zvukove i šumove.

U seriji se ističu bežične Arctis Nova 7 slušalice, koje gejmerima daju mogućnost da slušaju audio dva strima istovremeno, i nude 4GHz i Bluetooth konekciju, koju brzo i lako možete menjati između PC, Mac, PlayStation i Nintendo Switch platformi.

Za još bolje iskustvo i kvalitet zvuka, SteelSeries kao i uvek preporučuje Sonar Audio Software Suit, prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima, koji besplatno možete preuzeti na zvaničnoj SteelSeries stranici.

Arctis Nova 1, Nova 3 i Nova 7 se prodaju se po sledećim cenama:

  • Arctis Nova 7 – 199,99€
  • Arctis Nova 7P – 199,99€
  • Arctis Nova 7X – 199,99€
  • Arctis Nova 3 – 109,99€
  • Arctis Nova 1 – 69,99€

Za dodatne informacije posetite SteelSeries.com.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA