• 0

Manje, brže, bolje: SteelSeries najavio nove Apex Pro TKL tastature

SteelSeries je danas predstavio novu inovaciju u renomiranoj Apex seriji tastatura. Zahvaljujući OmniPoint 2.0 tehnologiji, Apex Pro TKL Wireless i Apex Pro TKL se smatraju za jedne od najbržih tastatura današnjice.

  • 0
apex-pro-tkl-steelseries-tastature-2023

Foto: SteelSeries

Glavni adut novih Apex Pro TKL tastatura je njihova brzina i mogućnost podešavanja njihove aktuacije. Sa unapređenom OmniPoint tehnologijom, gejmeri na raspolaganju imaju čak 37 nivoa aktuacije, u rasponu od 0,2mm do 3,8mm hoda, sa latencijom od samo 0,54ms. OmniPoint 2.0 svičevi takođe dolaze sa vrlo interesantnom opcijom, koja vam omogućava da jednim klikom tastera aktivirate dve akcije u vašoj igri u zavisnosti od toga koliki pritisak primenite, bilo da želite da brzinski promenite oružja, ili da se prebacite iz režima hodanja u režim trčanja. Pored toga, SteelSeries garantuje da su OmniPoint 2.0 svičevi osigurani na preko 100 miliona klikova.

Apex Pro TKL Wireless i Apex Pro TKL su TKL tastature (Tenkeyless), što znači da su 20% manje i kompaktnije od klasičnih tastatura. Njihova glavna prednost je veći prostor, a ako igrate pucačine na niskom sensu, znate koliko ovo znači. Zbog svog kompaktnog dizajna, brzine i kvaliteta, Apex Pro TKL tastature su posebno omiljene kod profesionalnih esportista.

Apex Pro TKL po prvi put dolazi u bežičnom izdanju, i to sa Quantum 2.0 Dual Wireless tehnologijom nove generacije, kao i baterijom u trajanju od 40 sati. Sa Apex Pro TKL Wireless, korisnici na raspolaganju imaju 2.4GHz bežičnu konekciju i Bluetooth 5.0 konekciju.

Podešavanjima vaših Apex Pro TKL Wireless i Apex Pro TKL tastatura možete pristupiti preko SteelSeries GG softvera, koji besplatno možete preuzeti na zvaničnoj SteelSeries stranici.

Apex Pro TKL Wireless i Apex Pro TKL tastature su dostupne na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:

  • Apex Pro TKL Wireless – €269,99
  • Apex Pro TKL – €219,99

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima