Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao je Logitech MX Keys S - nova bežična tastatura za vrhunsku produktivnost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Logitech je zvanično predstavio svoju najnoviju bežičnu tastaturu - MX Keys S. Ova moderna tastatura svojim korisnicima pruža vrhunski komfor, preciznost u kucanju, kao i novu Smart Actions opciju koja će vašu produktivnost dovesti do maksimuma.

  • 0
mx-keys-s-logitech-2 Foto: Logitech

Jedna od ključnih karakteristika MX Keys S tastature je Smart Actions opcija kojoj možete pristupiti putem Logi Options+ aplikacije. Smart Actions vam omogućava da automatizujete veći broj akcija, i to samo jednim pritiskom na tipku tastature. Ova opcija ne samo da će pojednostaviti vaš posao, već će vam i uštedeti dosta vremena.

Pomoću Logi Options+ aplikacije takođe možete optimizovati svoju brzinu rada koristeći opciju Flow. Osvetljenje tastature se automatski prilagođava okolini, ali putem iste aplikacije možete podešavati i njegovu jačinu i trajanje.

mx-keys-s-keyboard-top-view-graphite-us Foto: Logitech

MX Keys S tastatura je lagana, udobna i kompaktna, i dolazi u dve boje - svetlo sivoj i grafitno crnoj. Pored standardnih tipki, Logitech je na MX Keys S dodao i tri nove koje će dodatno poboljšati vašu produktivnost - tipke za diktiranje, isključivanje/uključivanje mikrofona i selekciju emotikona.

MX Keys S tastatura omogućava višestruko povezivanje sa do tri računara putem Bluetooth ili Logi Bolt USB prijemnika. Poseduje i USB-C priključak za brzo punjenje, pružajući vam do 10 dana trajanja baterije, ili čak do pet meseci ako isključite pozadinsko osvetljenje. Logitech je takođe razmišljao o održivosti, pošto MX Keys S sadrži sertifikovanu recikliranu plastiku nakon upotrebe.

Za više informacija o MX Keys S tastaturi posetite zvaničnu Logitech stranicu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA