≫ 

Istorija se ponovila – G2 ponovo počistio Fnatic u finalu

Da li iko može da ih zasutavi?

  • 0
g2-esports-logo1 Foto: G2 Esports

G2 Esports, zvanično najuspešnija evropska League of Legends ekipa svih vremena juče je osvojila svoju četvrtu titulu zaredom i osmu ukupno savladavši Fnatic u finalu sa 3-0.

Kao i na kraju prolećnog dela sezona, ekipa koju predvodi hrvatski internacionalac Luka ''Perkz'' Perković je bez previše problema došla do pobede nad Fnaticom sa 3-0. Iako je Fnatic tokom plejofa uspeo da pobedi G2 sa 3-2, kada je bilo najvažnije nisu imali više snage, pa su sa lakoćom izugbili.

U prvom meču G2 je uspeo da iznenadi protivniki izborom heroja, na šta Fnatic nije znao da odgovori. Potpuno su sprečili sve što je želela da uradi ekipa u žuto-crnim dresovima, pa su su nakon nešto više od pola sata poveli sa 1-0. U drugom meču Fnatic je gledao da zabrani protivnicima da igraju iste heroje kao u prvom meču, što ih ostavilo veoma ranjivim. G2 i Perkz su to ponovo fantastično iskroistili, pa je prednost ubrzo bila 2-0.

Iako smo se nadali da će Rekkles i njegovi momci uspeti da učine ovo finale zanimljivijim, delovalo je kao da je G2 mnogo spremniji za ovaj okršaj. Treći i poslednji meč jeste bio najuzbudljiviji, ali opet nedovoljno da Fnatic smanji prednost.

Ovom pobedom G2 je zagarantovao da bude među nosiocima na Svetskom LoL šampionatu koje će se održati kasnije ove godine. Kao i obično, kako odmiče sezone G2 izgleda sve bolje i bolje iako su imali malo sporiji start sezone. Fnatic je postao redovna mušterija u finalima LEC-a, pa će biti zanimljivo videti najbolje evropske ekipe na sceni protiv velikana sa istoka.

Koja od tri evropske ekipe koje su se plasirale na Worlds će najdalje dogurati?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA