≫ 

Dobili smo prvog polufinalistu League of Legends svetskog šampionata

Četvrtfinale je počelo! Za koga vi navijate?

  • 1
League-of-legends-21-lol Foto: Riot Games

U prvom četvrtfinalnom duelu ovogodišnjeg Svetskog LoL Šampionata sastale su se dva najbolje ekipe iz Južne Koreje. Kao i tada u finalu LCK lige, DAMWON je bio bolji protivnik, pa su ubedljivom igrom zasluženo obezbedili plasman u polufinale .

Kao i svi okršaji do samog kraja turnira, igraće se na tri dobijene partije. Iako smo se nadali da je pred nama jedan uzbudljiv meč, DMW je dokazao svoju superiornost u sve tri partije. Osim u drugoj gde je na trenutak delovalo kao da DRX ima šansu da uradi nešto, ništa više od njih nismo videli.

Mid igrač Damwona, ShowMaker je bio brilijantan u sva tri duela, ali je na samom kraju tek pokazao šta zna, kada je igrao sa Oriannom. Druga najbolje rangirana ekipa iz Koreje je pokušala da iznenadi protivnike kada su uzeli Velkoza po prvi put na turniru, ali to nije imalo gotovo ikakvog efekta.

Sutra su na programu dve kineske ekipe, Suning i JD Gaming i kada pogledamo kako su do sada igrali i jedni i drugi, teško je reći ko je ovde favorit. Meč počinje u 12:00 i ko po vama ima veću šansu da se nađe u polufinalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA