≫ 

Dignitas potvrdio da će Dardoch igrati i naredne sezone

Važna vest za sve fanove Dignitasa!

  • 0
Screenshot: Youtube/ Dignitas

Severnoamerička organizacija, Dignitas, je na svojim socijalnim mrežama potvrdila da će Džošua ''Dardoch'' Hartnet ostati u organizaciji i naredne sezone.

Prethodna sezona se još uvek nije završila, a mnoge ekipe su već krenula u renovaciju svoj sastava. Dignitas još uvek nije siguran kako će izgledati njihov roster u 2021. godini, ali znaju da će Dardoch i dalje ostati njihov jungler.

Za njega je 2019. godine dosta loše prošla, zbog čega je početkom ove godine potpisao za Dignitas. Prolećni deo sezone sz završili na sedmom mestu sa 8 pobeda i 10 poraza, da bi im na kraju plejof izmakao u tajbrejku. Očekivali su da če letnji deo sezone biti dosta bolji, ali su završili na osmom mestu sa dve pobede manje.

Iako njegovi saigrači nisu blistali, Dardoch je bio jedan od boljih igrača, pa je po mnogim statistikama bio drugi najbolji jungler u Americi.  Tokom karijere je promenio dosta ekipa, ali sada je tu da ostane i siguran sam da Dignitas može da izgradi odličan sastav ukoliko ga bude gradio oko dvadesetdvogodišnjaka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA