League of Legends igrač potpisuje ugovor vredan 4,2 miliona dolara

Danac će postati najskuplji igrač u Severnoj Americi!

  • 0

Foto: Riot Games/ League of Legends

League of Legends svetsko prvenstvo još uvek nije završeno, ali su mnoge organizacije već krenule u rekonstrukciju svojih ekipa za narednu sezonu. Team Liquid je potvrdio da će napraviti nekoliko izmena, ali igrač kojeg ne žele da izgube je Nikolaj ''Jensen'' Jensen, zbog čega su mu ponudili trogodišnji ugovor vredan $4,2 miliona.

Ukoliko on poptiše ovaj ugovor u narednih par dana, to će biti zvanično najveća plata koju će dobiti jedan igrač u istoriji LCS-a (najjača severnoamerička League of Legends liga). Pre njega, rekord je postavio Impact 2017. godine kada je postao član iste organizacije, ali bi ta saradnja uskoro mogla da se završi, jer Team Liquid pokušava da dovede Alphari-a.

Jensen je član Liquida još od novembra 2018. godine i on važi za jednog od najboljih midlejn igrača u Severnoj Americi. Iako ponovo nisu uspeli da prođu grupnu fazu League of Legends svetskog prvenstva, nisu se obrukali, pošto su bili jako blizu prolaska dalje, ali pobeda Suninga nad G2-om u poslednjoj rundi ih je koštala dalje faze. Pored toga, Jensen je važan deo ekipe i mogao da bi da bude ključan za budućnost ekipe, pa je Team Liquid spreman da mu ponudi velik ugovor, kako eventualno ne bi ostali bez igrača takvog kvaliteta.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA