Francuska organizacija dovodi igrača iz Poljske

Da li je ovo dobar potez za Pčelice?

  • 0
Foto: Riot/League of Legends

Team Vitality, jedna od vodećih evropskih League of Legends ekipa planira da napravi veće promene u svom League of Legends sastavu, zbog čega bi u narednih par dana trebali da dovedu novog toplejnera, člana AGO Esportsa, Matijasa “Szygenda” Jensena.

Kako navode mnogi mediji, samo je pitanje vremena kada će ovaj transfer biti i zvaničan. Po finaliziranju istog, toplejner će u postavi zameniti Cabochard-a, koji nije pružio dovoljno dobre partije u prethodnih 12 meseci, zbog čega organizacija ne želi da produži saradnju.

AGO je završio na drugom mestu poljske League of Legends lige, zbog čega su se plasirali na EU Masters. Tamo su oborili rekorde kao najubedljivija ekipa ikada koja je došla do titule, zbog čega su mnogi igrači privukli pažnju velikih organizacija.

Vitality već ima veoma mladi ekipu, te ne znači da će neki talenti odmah zaigrati na vrhunskom nivou, ali nam se čini da bi Milica potencijalno uskoro mogao da potencijalno veliko pojačanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA