≫ 

Hoze Karlos Gera, glas koji stoji iza Iverna, preminuo u 75. godini

"Live each day as if it's your first."

  • 0
Foto: Riot Games/ League of Legends

Poznati glasovni glumac iz Brazila, Hoze Karlos Guera, najpoznatiji po tome što je svoj glas pozajmio Ivernu iz League of Legends-a, je danas preminuo u svojoj 75. godini.

Hoze je svoju karijeru započeo još 1960. godine, da bi se proslavio 1966. godine kada je svoj glas pozajmio Komesaru Gordonu u sinhronizovanoj verziji Betmena. Od tada je nastavio uspešno da radi u svojoj zemlji, gde ga fanovi takođe poznaju kao glumca koji je dao svoj glas likovima iz Dragon Ball Super-a Naruto: Shippuuden-a.

Što se tiče gejming sveta, njegov glas će definitivno zauvek ostati upamćen kao glas Iverna, heroja koji je u LoL stigao 2016. godine. Ivern je veoma dobroćudno biće (polu čovek, polu drvo), koje za razliku od ostalih jungler heroja, pokušava da spase bića iz šume. Njegove najpoznatije linije možete poslušati u prilogu ispod.

Uzrok smrti je rak pluća koji se poslednjih meseci proširio na ostatak tela. To nije jedino poznato lice League of Legends zajednice koje nas je napustilo ove godine, pošto je Kejdži Fudživara, poznatiji kao glas Master Yi-a takođe preminuo u 2020. godini.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA