Jensen je zvanično postao najskuplji igrač u Severnoj Americi

Da li je zaslužio ovakav ugovor?

  • 1

Foto: Team Liquid

Pre par dana smo pričali o tome kako bi Jensen uskoro trebao da postane najskuplji igrač u istoriji američke League of Legends scene, što je Team Liquid sinoć i potvrdio kada su objavili na svom tviteru da je Danac potpisao novi trogodišnji ugovor.

Iako sama organizacija nije želele da komentariše vrednost ugovora, očekuje se da će Jensen imati najveću platu u narednoj sezoni, pošto dva najveća ugovora za sada drže Huni ($2,3 miliona), koji igra za Dignitas i Impact ($3,2 miliona), koji bi u narednom periodu mogao da se rastane baš sa Team Liquidom.

Dvadesetpetogodišnjak je član ove ekipe od 2018. godine kada je stigao iz Cloud9-a. Od tada je uspeo da se domogne dve LCS titule, a najbolji rezultat je verovatno plasman u finale MSI-a. Nažalost, na Worldsu im je umalo izmakao plasman u četvrtfinale, a ambicije jedne ovakve ekipe će uvek biti borba za veliki titule.

 

 

Jensen je bez sumnje jedan od najboljih igrača američkog kontinenta, a ovaj ugovor samo pokazuje dokle je dogurao Esport.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA