Besni navijači parkirali kamion ispred T1 kancelarije u Seulu

Korejski ljubitelji League of Legends-a unajmili su kamion koji je kružio oko SKT T1 glavnog štaba ukrašen gnevnim porukama, upućenim osoblju organzacije.

  • 0
Foto: t1.gg

Navijači korejskog League of Legends giganta T1 su na bizaran način hteli da skrenu pažnju menadžmentu te organizacije, da nisu zadovoljni kako rukovode ekipom. Simpatizeri su se fokusirali na nezvaničan potez organizacije, koja po njihovom mišljenju želi da zaposli novog, nedokazanog i kontroverznog trenera tima. Nezadovoljna grupa je unajmila kamion, koji je kružio krajem u kojem se nalazi kancelarija tima, sa natpisom da žele objašnjenje zašto se ekipa odlučila na ovoj potez, i da nema budućnosti za organizacije koje napuste svoje obožavaoce.

Kamion je navodno krenuo od glavnog štaba SKT (matična kompanija T1), a zatim se provozao pored brojnih zgrada u kojima su smeštene velike televizijske kuće posvećene vestima u Južnoj Koreji. Poruke su najverovatnije podstaknute lošim rezultatima u letnjem splitu nakon čega se tim nije uspeo kvalifikovati na ovogodišnje svetsko prvenstvo, a ulje na vatru dodala je nezvanična vest da će s Nik ''LS'' DeCezare, i bivši Starcraft profesionalac Čoi ''Polt'' Seong Hun pridružiti timu u ulozi trenera.

Kakav će odgovor T1 dati još uvek je nepoznato, ali su nedavno zapretili pravnim postupkom kada je bivši trener Kim dobio pretnje smrću zato što je LoL legendu Faker-a ostavio na klupi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA